Kurser og faglig sparring

Gennem vores tætte samarbejde med folkeskolerne kan du, der er folkeskolemusiklærer, få et tæt fagligt netværk, kompetenceudvikling og inspiration til arbejdet med musik

Musiknetværket

I vores musiknetværk er fokus på et tæt og fortløbende samarbejde mellem musiklærerne i de nordfynske folkeskoler og musikskolen. Vores tætte samarbejde sætter en stærk ramme for faglig sparring og erfaringsudveksling på tværs af skoler, så I kan bruge netværket til at styrke og udvikle jeres faglige kompetencer og få inspiration til arbejdet med musik og elever. 

Netværket fungerer endvidere som et planlægning- og evalueringsteam af de events og arrangementer, som afholdes via samarbejdet mellem folke- og musikskole. 

Skolerne afsætter 4-6 Netværksdage pr. år til faglige kursus- og temadage.
Karin Rochler er koordinator for musiklærerne på de Nordfynske folkeskoler, og Nordfyns Musikskole indkalder til møderne og planlægger indholdet ud fra de ønsker og behov, I har som folkeskolemusiklærere.

Vil du være med? Kontakt Karin - hun vil hjælpe dig

Folkeskolekoordinator

Karin Bloch Rochler

Uddannet folkeskolelærer med dansk, billedkunst og musik som linjefag. Underviser i musik i folkeskolen og arbejder som organist og korleder. Fokus på samarbejdet mellem Musikskole, folkeskoler og kirker. Brænder for at få musikken ud til børn fra de er ganske små, så de kan få en livslang glæde ved at beskæftige sig med musik.