Undervisere

Her finder du alle Musikskolens undervisere. Du kan se, hvem der underviser i hvilket instrument, og også finde deres kontaktoplysninger

Accordeon/harmonika, musikalsk fællesskab

Monika Franyó

Uddannet accordeonist og musikpædagog fra Hochschule für Musik og Theater i Hannover/Tyskland og Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Undervist på musik- og aftenskoler i både Tyskland og Danmark og været ansat på Nordfyns Musikskole siden 1998.

Blokfløjte

Stine Benjaminsen

Uddannet blokfløjtenist fra Syddansk Konservatorium, Esbjerg, har en CCA-solistuddannelse og 2 års erfaring som underviser i Musikskoleregi.
Tager altid udgangspunkt i den enkelte elev og med et særligt fokus på spilleglæde, fællesskab, improvisation, samskabelse og begejstring ved musikken. 

Basun, euphonium og tuba, musikalsk fællesskab, musikkarrusel, underviser i dagtilbud, dagtilbudskoordinator

Anne Lene Hagedorn

Uddannet cand.musicae fra Det Fynske Musikkonservatorium med basun som hovedfag (2008). Efteruddannet (2017) med speciale i småbørnsundervisning.
Nyder sit alsidige arbejde på musikskolen og hjælper dig gerne med at finde et messinginstrument at brænde for! 

Cello, musikalsk fællesskab

Karen Valeur

Cellolærer i musikskolen siden 1988. Uddannet som statsprøvet musikpædagog i cello med tilvalgsfag i hørelære og direktion på Det Fynske Musikkonservatorium. Stor erfaring med at undervise elever i alle aldre, også på hold og klassevis. Spiller musik i mange genrer. Dirigent og instruktør i flere orkestre. Flittig nodearrangør og komponist. Holder foredrag og giver kurser og workshops i ind- og udland.     

El-guitar, guitar, elektronisk musik, sangskrivning

Kristian Bach

Interesse for musik i en meget ung alder og ud af en musikalsk familie. Spillede professionel luftguitar allerede som 2-årig og siden luftguitaren blev til en rigtig guitar på Varde Musikskole, har karrieren taget fart. Professionel musiker i “Chris Grey & The BlueSpand“ med koncerter i både ind- og udland. Musik er en kæmpe drivkraft, som giver et fantastisk fællesskab, som er vigtigt at give videre. 

Guitar, elguitar, musikalsk fællesskab, talentkoordinator

Andreas Lundsfryd Jensen

Uddannet cand.mag i musik på Aalborg Universitet og undervist på Nordfyns Musikskole siden 2005, hvor han desuden selv har gået som barn. Kan godt lide guitarforstærkere, effektpedaler, højttalere og alle andre musikdimser, man kan sætte strøm til. 

Guitar, ukulele, musikalsk fællesskab

Mikkel Balle Lauridsen

Uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole med guitar og pædagogik som hovedfag. Beskæftiget sig professionelt med musik siden 2006 som musiker i bands og ensembler, som arrangør og senere som underviser. 

Folkeskolekoordinator

Karin Bloch Rochler

Uddannet folkeskolelærer med dansk, billedkunst og musik som linjefag. Underviser i musik i folkeskolen og arbejder som organist og korleder. Fokus på samarbejdet mellem Musikskole, folkeskoler og kirker. Brænder for at få musikken ud til børn fra de er ganske små, så de kan få en livslang glæde ved at beskæftige sig med musik. 

Klarinet, musikalsk fællesskab

Trine Larsen

Uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium som Almen Musikpædagog.  Bachelor i musikvidenskab fra Københavns Universitet.  

Startede sin musiske karriere i Odense Skoleorkester, og har spillet lige siden. 

Klaver, musikalsk fællesskab

Alla Stenderup

Kandidatuddannet i klaver og direktion samt Music Performance ved St. Petersburg Academy of Culture and Arts. Har endvidere færdiggjort kirkemusikeruddannelsen i orgel og korledelse ved Løgumkloster kirkemusikskole i 2021. Har arbejdet i forskellige musikskoler som musiklærer siden 1987.  

Klaver

Asbjørn Bech Jessen

Uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium. Årelang erfaring som klaverlærer på bl.a. Det Fynske Musikkonservatorium og MGK i Odense. Udøvende musiker, komponist og sanger. Har desuden medvirket på utallige indspilninger, også indspilninger i eget navn. 

Klaver, harpe, musikalsk fællesskab

Marie Ploug Rosendal Almlund

Uddannet bachelor i folkemusik fra Syddansk Musikkonservatorium, hvor jeg studerer videre til kandidat. Begyndte at spille klaver, så snart jeg var stor nok til at nå op til tangenterne og har siden hen også kastet mig over den keltiske harpe - To instrumenter med mange sjove, spændende og skøre historier.  
Spiller i flere konstellationer, altid med folkemusikken som den røde tråd.

Rytmisk sang, Vokalgruppe

Rikke Vejs

Certificeret sanger og sangunderviser fra Complete Vocal Institute, samt uddannet folkeskolelærer.
Som underviser er jeg meget pædagogisk og lattermild, og min undervisning er meget konkret. Det skal give mening hvad vi arbejder med, så man selv kan arbejde videre med det derhjemme og i øvelokalet. 

Rytmisk sang, ensemble sang, musikalsk fællesskab

Sofie Karoline Sørensen

Uddannet kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium og erfaring som sanglærer fra en række af musik- og kulturskoler, samt fra Musik- og Teaterhøjskolen. Som underviser har jeg fokus på at skabe tryghed for eleven og bidrage med sangteknik, der understøtter elevens personlige lyd. Hertil er performance et nøgleord i min undervisning, der altså favner både stemme og kropssprog.

Saxofon, musikalsk fællesskab

Heine Fich Jespersen

Uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorie med saxofon som hovedinstrument. 

Aktiv musiker i mange forskellige sammenhænge bl.a. Tip Toe Big Band, Da Mothers, Joyce og senest med rapperen Timur. Medvirkende på udgivelserne: Fuldmåne og Ro og givet koncerter på Copenhagen Jazz House, Copenhagen Jazz Festival, Midtfyns Festival, Langelands Festival mm. 

Slagtøj, trommesæt

John Syberg

Uddannet i Slagtøj med sang og klaver som bifag, Diplomeksamen i slagtøj fra Det Fynske Musikkonservatorium 1990 samt Solistklassen 1993 med Odense Symfoniorkester.  Musiklærer ved Nordfyns Musikskole siden 1992. John har også ved flere lejligheder været solist med Tiptoe Bigband og Klüvers Bigband. 

Trompet, musikkarrusel, musikalsk fællesskab

Pernille Nygaard Nielsen

Startede sin musikalske karriere i Greve Pigegarde. Uddannet klassisk trompetist fra Syddansk Musikkonservatorium i 2020. Trompetlærer i Nordfyns Musikskole siden 2017. Brænder for at give passionen og glæden for musikken og trompeten videre, og at være med til at opleve udviklingen hos den enkelte elev.   

Tværfløjte, underviser i dagtilbud

Leyla Peker-Nielsen

Uddannet ved konservatorierne i Malmö, Oslo og Paris og har undervist fløjteelever i alle aldre siden 2014. Har ved siden af undervisningen spillet med mange symfoniorkestre i Norden, bl.a. Odense Symfoniorkester, Det Kongelige Kapel og Oslo Filharmonien.
Brænder for at formidle musik til børn og unge og nyder at se sine elever udvikle sig og opleve musikglæde.

Underviser i dagtilbud

Eva Wulff Lundsgaarde

Uddannet meritlærer med musik som linjefag og har undervist i musik i grundskolen i 12 år.
Jeg har gået på MGK rytmisk linje med klaver som hovedfag og pt. er jeg i gang med at færdiggøre uddannelsen som organist med korledelse fra Løgumkloster Kirkemusikskole.
Jeg elsker at arbejde med musikkens mangfoldighed og muligheder.

Violin, bratsch, musikalsk fællesskab

Agata Christensen

Spillet violin siden børnehaveklassen men blev forelsket i bratsch i 8 klasse. Uddannet på bratsch fra Musikkonservatoriet i Krakow Polen. Efterfølgende Diplom i bratsch på Carl Nielsen Academy of Music i Odense. Uddannet Suzukilærer i violin. Arbejdet i Nordfyns Musikskole siden 2002.